Nettbaserte kurs

Me brukar Google Hangouts

Nettbaserte kurs

Nettbaserte kurs i TGK, Mc og Moped

Statens vegvesen har opna for at mc, moped og trafikalegrunnkurs kan gjennomførast som nettbaserte kurs. Dette gjer at du kan sitja heime og gjennomføra obligatoriske  teoretiske kurs. I desse dagar utviklar me kursa som vil gje deg denne mogeligheiten. Rammene for å delta er at du har alder over 15 år og at det ikkje deltek meir enn 8 elevar.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker su-tra.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sunnhordland Trafikkopplæring AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn