Når berre det beste er godt nok!

Når berre det beste er godt nok!

Me tilbyr deg å velge mellom Mercedes Benz, Ford Mustang og Audi som din skulebil. Du kan velga den skulebilen som høver best for deg!

Ynskjer du Motorsykkel kan du velga mellom Honda CBF 1000, CBF 650, Suzuki 125 GSX og sjølvsagt tilbyr me opplæring i alle klassane A1 - A2 - A. Treng du utviding frå A1 - A2 eller A2 - A, det ordnar me raskt og effektivt!

"Me syner deg vegen"        

 

 

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker su-tra.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sunnhordland Trafikkopplæring AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn