Me flyttar til Vabakkjen

Me flyttar til Vabakkjen

I løpet av november/desember er me på plass i nye lokaler vis a vis Statens vegvesen på Vabakkjen. No kan me tilby fantastiske lokaler for våre kundar, med undervisning, kontor og stor hall til Mc og Lastesikringskurs. Her kan du trene lastesikring og førstehjelpkurs i høve trafikaltgrunnkurs i varm og god hall. Plasseringa gjer at det er kort veg til Statens vegvesen og raskt å gå frå Stord vidaregåandeskule og Stord Ungdomsskule. For våre kundar som køyrer bil og Mc har me no god parkering.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker su-tra.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sunnhordland Trafikkopplæring AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn