Tom er vår nye Trafikklærar

Tom vår nye trafikklærar

Tom er vår nye Trafikklærar

Sunnhordland Trafikkopplæring AS utvidar med ny trafikklærar.

Fagleg Leiar Stein Erik ynskjer Tom Wagtskjold velkomen til oss. Tom kjem frå Sandnes og har flytta til Fitjar, han skal undervisa i Bil, Bil og hengar, Moped, Motorsykkel og Trafikalegrunnkurs.

Tom er med å styrkje vårt førarkort tilbod og i og med at han bur i Fitjar så ynskjer me å tilby "Fitjarbuen" eit breidare og betre tilbod lokalt.

Ta kontakt med Tom eller Dagleg Leiar Per Ove for tilbod.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker su-tra.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sunnhordland Trafikkopplæring AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn