Føraropplæring i Mustang ?

Mustang med sauer

Føraropplæring i Mustang ?

Vår nye Ford Mustang EL bil er på plass og med det har me starta vegen i retning målet om å betra  bærekraft i vår bransje . Det handlar ikkje berre om trafikktryggleik, men også om å ta seg fram på ein måte som gjer at me bidreg til at verda vår, kan overlatast til våre etterkommarar i ein betre tilstand enn den er i no.

Vurderer du automatgira køyretøy, ja då er du ein av fleirtalet i dag. Utviklinga er heilt klar på at innan få år vil det berre bli fossilfrie køyretøy tilgjengelege på marknaden, me ynskjer at flest mogeleg gjer det valet så snart som mogeleg.

Kom innom, send oss e.post, SMS eller ring så kan me avtala din vidare opplæring på ein miljømessig god måte. 

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker su-tra.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sunnhordland Trafikkopplæring AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn